İnvidyo tespiti, yapay zeka, 1080p bebek kamerası, wifi, yabancı alarmı, yüz tanıma özellikleri

Bebek Kamerası Özellikleri

0 Shares
0
0
0

Bebek Kamerası Özellikleri Nelerdir ?

Bebek kamerası, ebeveynlerin herhangi bir durumdan dolayı bebeğinin yanında olmadığı durumlarda görüntülü veya sesli olarak bebeğin takibini sağlayan kamera sistemidir. Ebeveynlerin 7/24 bebeklerini ve bakıcılarını canlı olarak akıllı telefon, tablet veya bilgisayar üzerinden izlemelerini sağlamaktadır.  

Gelişen teknoloji ile çoğalan ürün çeşitliliği ebeveynlerin seçim yaparken zorlanmalarına neden olmaktadır. Özellik açısından farklılıklar gösterse de bebek kameralarında en başta dikkat edilmesi gereken özellikler; görüntü kalitesi, depolama ve izleme özelliği, şarj / pil ömrü, hareket algılama ve uzaktan erişimdir.

En Önemli Bebek Kamerası Özellikleri Nelerdir ?

Bebeğiniz hayata geldikten sonra siz ebeveynleri olarak onların güvende ve sağlıklı bir ortamda büyümesini, gelişmesini sağlamaktadır. Bazı durumlardan dolayı belirli bir ay sonra işe başlayan anneler için en zorlu süreç güvenebileceği bir bakıcı bulmasıdır.

Bakıcı bulup, çeşitli mülakat ve referanslar ile görüşüldükten sonra sıra bebeğinizle bakıcınızı yalnız bırakmanıza gelmektedir. Her ne olursa olsun hiçbir ebeveyn çokta iyi tanımadıkları bir kişiye bebeklerini tam anlamıyla emanet edemezler.

Bu aşamada devreye bebek kameraları girmektedir. Bebek kamera sistemi ile dilediğiniz her an bebeğinizi ve bakıcınızı rahatlıkla izleyebilir beklenmedik bir durumda anında müdahale şansını yakalayabilirsiniz. İnvidyo içerik ve özellikler açısından 2018 yılında yurtdışı ve yurtiçi de ilk yapay zeka bebek kamerası olarak gelişmiş özellikleri açısından gözünüzün arkada kalmamasını sağlayacaktır.

  • 130 derecelik geniş görüş açılı kamerası ile tek bir kamera ile bebeğinizi rahatlıkla izleyebilir,
  • Dahili yüksek kalite hoparlör sayesinde çift yönlü ses akışıyla hem bebeğinizi duyabilir hem de onunla rahatlıkla konuşabilirsiniz.
  • Akıllı algoritmaları sayesinde evinizdeki bebek ağlamalarını diğer yüksek seslerden ayırt ederek ve yabancı birinin eve gelmesi durumunda size anında bildirim göndererek haberdar olmanızı sağlar.
  • Gece görüş özelliği ile gece gündüz fark etmeden net görüntü elde edersiniz.
  • İnvidyo uygulaması üzerinden kameranızı istediğiniz yöne çevirerek tüm odayı rahatlıkla izleyebilirsiniz.

 

Bebek Kamerası Özellikleri ve Kullanımları

Bebek kamerası, bebeğinizin yanında olmanızı gerektirmeksizin onu ve bakıcısını takip etmenizi sağlayan sistemdir. Seçtiğiniz bebek kamerasına göre özellikleri ve kullanımı değişiklik göstermektedir. Fakat çoğunluk olarak kamera ile  aynı internet ağına bağlanılan akıllı telefon, tablet veya bilgisayarlar üzerinden kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak kullanabilirsiniz.

Bebek kamerası siz evde yokken bebeğinizin güvenli ve sağlıklı bir ortamda olduğundan emin olabilmeniz için en etkili yöntemdir.

İnvidyo akıllı bebek kamerası gelişmiş özellikleri ve içerik bakımından diğer kameralara göre daha fazla tercih edilmektedir.

  • Gelişmiş 130 derecelik geniş açılı kamerası,
  • Dahili yüksek kalite çift yönlü hoparlörü,
  • Sıcaklık takibi,
  • Gün içerisindeki bildirimleri ve gün sonu özet videoları 
  • Gece görüş özelliği ile,

bir bebek kamerasından beklediğiniz her şeyi size sağlamaktadır.

Bebek Kamerası Özelliklerinden Nasıl Faydalanırsınız ?

İnvidyo bebek kamerasının kurulumunu yaptıktan sonra kamerayla aynı internet ağına bağlanılan akıllı telefon, tablet veya bilgisayar üzerinden kullanıcı adı ve şifreniz ile doğrulama yaptıktan sonra kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.

  • Dahili mikrofon sayesinde kameranın bulunduğu odayı dinleyip aynı zaman da hoparlör sayesinde bebeğiniz veya bakıcınızla rahatlıkla konuşabilirsiniz.
  • Geniş açılı kamera sistemi ile odanın tamamını yüksek görüntü kalitesi ile rahatlıkla görebilirsiniz.
  • Gece görüş özelliği ile sadece gündüz değil gece de yüksek görüntü kalitesi ile bebeğinizi rahatlıkla izleyebilirsiniz.
  • Kayıt yapma özelliği ile geriye dönük izleme yapabilirsiniz.

İnvidyo bebek kamerası sistemi sayesinde sadece bebeğinizin güvende ve sağlıklı bir ortamda bulunduğunu kontrol etmekle kalmayıp aynı zamanda bakıcınızı da dilediğiniz kadar takip edebilirsiniz.

Bebek Kamerası Özelliklerinin Doğru Kullanımı

Bebek kameranızın kurulumu yaparken ilk aşamada dikkat edilmesi gereken en önemli şey bebeğinizin kameraya ulaşamayacağı bir noktada olması ve odada ölü noktanın kalmamasıdır. Kamera sisteminde ki geniş açılı lens ile tüm odayı görüntülediğinizden emin olmalısınız. Daha sonrası için kurulumunu yaptığınız kameranın odaya wi-fi sinyalinin geldiğine emin olmalısınız. Aynı şekilde kullandığınız mobil cihazında wi-fi sinyalini kontrol etmeniz gerekmektedir.

Bebek Kamerası ve Bebeğinizin Güvenliği

Bebeğinizin doğduğu ilk andan itibaren onun için her şeyin en iyisi olması için uğraştınız. Uyku düzeni, beslenmesi, zeka ve bedensel gelişimi bunların en başında gelse de en az bunlar kadar önemli olan bir şey varsa oda bebeğinizin güvenliği.

Her ne kadar bakıcınızla yeterli zaman geçirdiğinizi ve onu tanıdığınızı düşünseniz de bebeğinizi bir yabancı ile bırakmak her ebeveyn için çok zor bir süreçtir.

Bu aşamada devreye %100 güvenilirliği olan bebek kamera sistemleri devreye girmektedir. Siz evde yokken 7/24 bebeğinizi rahatlıkla izleyebilir, onunla konuşabilir, bebeğinizin sağlıklı ve güvenilir bir ortamda olduğuna emin olabilirsiniz.

Bebek Kamerası ile Bebeğinizi İzleme

Bebeğinizin odasına ve evin farklı yerlerine yerleştirdiğiniz bebek kameraları ile istediğiniz an bebeğinizi hem görüntülü hem de sesli olarak takip edebilir, beklenmedik bir gelişme olduğu an hemen müdahale etme şansını yakalayabilirsiniz.

Günümüzde bakıcıya tam anlamıyla hiçbir zaman bir güven duyulmamasından dolayı devreye gelişen teknoloji ürünleri olan bebek kameraları girmektedir. Böylelikle siz dışarıda, iş yerinde nerede olursanız olun gözünüz arkada kalmadan 7/24 bebeğinizi rahatlıkla izleyebilirsiniz.

Bebek Kamerası ile Bakıcınızı İzleme

İş yoğunluğu veya hayat şartları yüzünden bebeğinizi bir bakıcıya emanet etmek durumunda kaldınız. Fakat siz evde yokken

  • Bebeğinize nasıl davranıyor ?
  • Ona yeterince sevgi, şefkat gösteriyor mu ?
  • Bebeğiniz ağladı veya huysuzluk yaptığı an onunla sabırla ilgilenip, yardımcı oluyor mu ?

bu türlü sorularınıza bebek kamerası ile cevap bulabilirsiniz. Evinize kuracağınız sistem ile dilediğiniz zaman bakıcınızı ve bebeğinizi izleyebilir içinizin rahat etmesini sağlayabilirsiniz.

Bebek Kamerası ile Bebeğinizi Canlı İzleme

Bebek kamera sistemi ebeveynler için en önemli ve en çok tercih edilen takip sistemidir. Bebek kamerasının temel amacı siz evde yokken bakıcınızı ve bebeğinizi 7/24 akıllı telefon, tablet veya bilgisayar üzerinden canlı olarak izleyebilmek. Kurulumu yaptığınız kamera ile aynı internet ağına bağlanılan mobil cihazlar ile kullanıcı adı ve şifre oluşturarak hemen canlı olarak bebeğinizi izlemeye başlayabilirsiniz.

Bebek Kamerası ile Bebeğinizin Görüntülerini Kaydetme ve İstediğinizde Kayıtları İzleme

Evinize kurulumunu yaptığınız kamera sistemi ile bebeğinizi ve bakıcınızı istediğiniz her an canlı olarak izleyebilirsiniz. Fakat iş yoğunluğu nedeniyle bebeğinizi izleyemediniz, İnvidyo akıllı kamera sistemleri bebeğinizin önemli anlarını kaçırmamanız için her akşam size ‘günün özeti’ videosunu hazırlar.

Aynı zamanda akıllı gülme tespiti ile de bebeğinizin tüm mutlu anlarını fotoğraflayarak albüm oluşturur sizin de kolaylıkla ve dilediğiniz zaman bu albüm ve kayıtlara ulaşmanızı sağlar. Sizde hayat koşturması arasında bebeğinizin hiçbir anını kaçırmayarak ve her şeyine tanık olarak büyümesinin keyfini çıkartabilirsiniz.

Bebek Kamerası ile Bakıcı Ses ve Görüntü Kaydetme

İnvidyo akıllı bebek kamerası sistemleri, 130 derecelik geniş açılı özel lensi ile tüm odayı tek bakışta rahatça görmenizi sağlamaktadır. İnvidyo üzerinde ki dahili yüksek kalite hoparlör ile mobil uygulama üzerinden dilediğiniz zaman bebeğinizle ve bakıcınızla rahatlıkla konuşabilirsiniz. İş yoğunluğunuzun arttığı ve izleme fırsatında bulamadığınız zamanlarda ise İnvidyo sizin yerine kayıt alarak gün sonunda bakıcınızı ve bebeğinizi rahatlıkla izlemenizi sağlamaktadır.

Bebek Kamerası ile Oda Sıcaklığını İzleme ve Sağlıksız Sıcaklık Uyarısı

İnvidyo akıllı bebek kamerası sistemleri, oda sıcaklığını sürekli takip ederek sıcaklığın ayarında bir değişiklik olduğu zaman telefonunuza bildirim göndererek haberdar olmanızı sağlamaktadır. Aynı zamanda deliksiz bir uyku gerçekleştirmesi, huzurlu ve sağlıklı bir ortamda bulunmasını da etkilemektedir. 

Gece Görüşlü Bebek Kamerası ile Bebeğinizi ve Odalarınızı İzleme

İnvidyo kamerası yüksek kalitede gece görüşü özelliği ile gece siz evde yokken veya odasında uyuyan bebeğinizi oraya kadar gidip kontrol etmek yerine mobil cihazlarınız üzerinden izlemenizi sağlamaktadır. Sizde sadece gündüz değil günün 24 saati bebeğinizi rahatlıkla ve geniş açılı HD görüntü ile izleyebilir, kaçırdığınız her noktaya kayıtlardan daha sonra ulaşabilirsiniz.

Bebek Kamerası Yapay Zeka Yüz Tanıma Özelliği ve Kullanımı

İnvidyo’nun gelişmiş yüz tanıma teknolojisi sayesinde tanıdığınız kişileri İnvidyo uygulamasında ‘güvenli’ olarak kaydediyorsunuz, böylelikle siz evde yokken tanımadığınız biri evinize geldiği an ‘yabancı alarmı’ ile size anında bildirim gelmektedir.

Bebek Kamerası Yüz Tanıma Özelliği ile Otomatik Olarak Her Zaman Evde Kimlerin Olduğunu Öğrenme

İnvidyo gelişmiş yüz tanıma teknolojisi ile siz evde yokken evinize yabancı biri geldiği zaman ‘yabancı alarmı’ ile sizi anında uyararak gelişebilecek her olumsuz olaya karşı hemen müdahale etmenizi sağlamaktadır.

Bebek Kamerası Yapay Zeka Yüz Tanıma Özelliği ile Yabancı Tespit Sistemi ve Push Notification Güvenlik Bildirimleri

Bebeğinizi bakıcıya emanet ettiniz fakat her koşulda içinizin rahat etmesi için evinize kamera sistemi kurdunuz. Bu sistem ile bebeğinizi ve bakıcınızı 7/24 izleyebilir ve takip edebilirsiniz. İnvidyo akıllı bebek kameralarında ise sadece bebeğinizi ve bakıcınızı izlemekle kalmaz iş yoğunluğunuzun arttığı zamanlarda hiçbir şeyi kaçırmamanız için anında bildirimler ile uyarılırsınız.

İnvidyo eve yabancı biri geldiğinde , hava kalitesi bozulduğunda , ani ısı değişlerinde bildirimler de bulunarak bebeğinizin güvenliği ve sağlığı açısından en doğru ortamda olabilmesini sağlamaktadır.

Bebek Kamerası ile Gün Boyu Bebeğinizin Durumu Hakkında Bildirim Alma

Bebek kamerası ile siz evde yokken tüm gün bebeğinizi ve bakıcınızı izleyebilir / dinleyebilirsiniz. İnvidyo evinizin içinde ne olup bittiğini size anında bildirim veriyor. Ağlama dedektörü ile çocuğunuzun ağlama anlarını tespit ediyor, aynı şekilde siz evde yokken eve yabancı birinin gelmesi durumunda ‘yabancı alarmı’ ile anında uyarılıyorsunuz.

Bebeğinizin odasındaki sıcaklık takibi, bebeğinizin gülümsediği / ağladığı an, yabancı yüz alarmı, her şey İnvidyo sayesinde mobil cihazlarınıza anında bildirim şeklinde gelmektedir.

Bebek Kamerası Yapay Zeka Hareket ve Ses Sensörleri ile Durum Bildirimi Alma

İnvidyo akıllı bebek kameraları ile kurulumunu yaptığınız kamera ile siz evde yokken akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlarınıza anında bildirim gelerek eviniz de olan her şeyden anında haberdar olabilirsiniz. İnvidyo kamera sistemlerini  IOS ve ANDROID işletim sistemli tüm cihazlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Siz evde yokken oluşabilecek her türlü olumsuzluğa anında bildirim sayesinde hemen müdahale ederek kötü sonuçlardan bebeğinizi rahatlıkla koruyabilirsiniz.

Bebek Kamerası Özelliklerini Kullanabileceğiniz Cihazlar

İnvidyo kamera sistemi kurulumu tamamlandıktan hemen sonra kullanıma hazır duruma gelmektedir. Kamera sistemiyle aynı internet ağına bağlanan mobil cihazlarınızla kullanıcı adı ve şifrenizle rahatlıkla giriş yaparak akıllı telefon, tablet veya bilgisayarlarınız üzerinden rahatlıkla bebeğinizi ve bakıcınızı izlemeye başlayabilirsiniz.

IOS ve android işletim sistemli tüm cihazlarından ve bilgisayarınızdan anında bildirim alarak ve dilediğiniz zaman bebeğinizi izleyebilirsiniz.

Bebek Kamerası Akıllı Özet Videoları

İnvidyo akıllı bebek kamerası, gün içerisinde ki olayların tümüne daha sonrasında rahatlıkla ulaşabilmeniz için kaydetmektedir. Dilediğiniz zaman geriye dönük videoları izleyebilir, tüm günü veya belirli bir bölümünü tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Bebek Kamerası Gün Sonu Akıllı Özet Videoları

İnvidyo akıllı bebek kameraları bebeğinizi izlemeye vakit bulamadığınız zamanlarda sizin için tüm günü kayıt altına alarak her akşam ‘günün özeti’ videosunu hazırlar. Bu sayede siz tüm günün videosunu izlemek zorunda kalmamış olursunuz.

Bebek Kamerası Anında Olay Bildirimi

İnvidyo kamera sistemleri ile bebeğiniz evde bakıcı ile yalnızken her durumda size anında bildirim göndererek içinizin rahat etmesini sağlamaktadır.

  • Oda sıcaklığı takibi
  • Evinize bilginiz dışında yabancı birinin gelmesi
  • Ağlama 
  • Gülümseme
  • Hareket tespiti

anında bildirim ile bebeğinizi izlemediğiniz anlarda bile ondan haberdar olmanızı sağlamaktadır.

Bebek Kamerası Gülümseme Tespiti

İnvidyo akıllı kamera sistemleri, bebeğiniz gülümsediği her an ‘akıllı gülme tespiti’ ile otomatik olarak bebeğinizin fotoğrafını çekerek size özel ‘gülümseme albümlerine’ kaydederek sizin ve sevdikleriniz her an ulaşabilmesini sağlamaktadır.

İş yoğunluğu nedeniyle bebeğinizi izleyemediğiniz zamanlarda İnvidyo sizin adınıza bebeğinizin her anını kaydederek, size bildirim gönderir ve her zaman kolaylıkla ulaşabileceğiniz albüme bebeğinizin fotoğraflarını kaydederek sizin görmenizi, sevdiklerinizle ve sosyal medya da paylaşmanızı sağlar.

Bebek Kamerası Gülümseme Albümleri

İnvidyo bebek kamerası, iş yoğunluğu sebebiyle bebeğinizi izleyemediğiniz zamanlarda bile sizin için bebeğinizin mutlu ve özel anlarını ‘gülümseme albümlerine’ kaydederek dilediğiniz zaman kolaylıkla ulaşabilmenizi, sevdiklerinizle veya sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanızı sağlamaktadır.

Böylelikle yoğun zamanlarda bile bebeğinizle ilgili hiçbir ayrıntıyı kaçırmamış olursunuz.

Bebek Kamerası Güvenlik Özellikleri

Her ebeveyn kendisi evde yokken bakıcıyla bıraktıkları bebekleri için endişe etmektedir. Bu aşamada devreye kamera sistemleri girmektedir. Bebeğinizin sağlıklı ve güvenilir bir ortamda olduğundan emin olabilmek için bebeğinizin odasına veya evinizin çeşitli yerlerine taktıracağınız kamera ile gözünüz arkada kalmayacaktır.

  • Bebeğinizi her an gelişmiş geniş açılı lens ile izleyebilir, bakıcınızın bebeğinize iyi ve doğru davrandığından emin olabilirsiniz 
  • Dahili hoparlör sayesinde hem onu dinleyebilir hem de bebeğinizle veya bakıcınızla rahatlıkla iletişime geçebilirsiniz.
  • Bebeğinizin ağlaması,
  • Yabancı birinin eve gelmesi,

son derece önemli olayları anında bildirimlerde bulunarak sizin haberdar olmanızı sağlamaktadır.

Böylelikle siz evde yokken dahi bebeğinizin son derece güvenilir ve sağlıklı bir ortamda olmasını sağlayacaktır.

  • Bebek Kamerası Wi-fi / Kablosuz İnternet Özelliği

 Bebek kameranızın kurulumunu yaptıktan sonra evinizde ki var olan kablosuz ağa kameranızı bağlayarak sonrasında kendi mobil cihaz, tablet veya bilgisayarlarınızdan aynı ağa bağlanıp kameranızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kablosuz ağ kameraları nerede olursanız olun 7/24 bebeğinizi ve bakıcınızı izlemenizi kolaylaştırdığı için en çok tercih edilen bebek kamerası türüdür.

  • Bebek Kamerası HD Görüntü Özelliği

İnvidyo akıllı kamera sistemlerinin 130 derecelik geniş açılı özel lensi sayesinde tüm odayı tek bakışta görebilmenizi sağlamaktadır. Özel tasarımı ve fonksiyonel gövdesi ile HD görüntü kalitesiyle nerede olursanız olun bebeğinizi ve bakıcınızı dilediğiniz her an rahatlıkla ve kaliteli bir şekilde görmenizi sağlamaktadır.

  • Bebek Kamerası Özellikleri Olmazsa Olmazlar

Siz bebeğinizin yanında değilken onun sağlıklı ve güvenilir bir ortamda ortam da olduğundan emin olmak istersiniz. Her ne kadar bakıcınıza güvenip bebeğinizi ona emanet etmiş olsanız da dilediğiniz zaman bebeğinizi görmek, dinlemek içinizin rahat etmesi için en önemli etkendir. Bu aşamada devreye bebek kamerası girmektedir.

İnvidyo gelişmiş sistemiyle gözünüzün arkada kalmamasını sağlamaktadır. Günümüzde gelişen teknoloji ile bebek kamerası özellik ve ürün çeşitliliği olarak çok artmıştır.

Fakat tek bir kamerada aradığınız özelliklerin hepsini bulmanız artık zor değil. Bir bebek kamerasının olmazsa olmaz özellikleri ilk aşamada ;

  • Kurulumun kolay olması
  • Şarj / pil ömrünün uzunluğu
  • Geniş açılı lens özelliğinin bulunması: Odada ölü noktanın kalmaması içinizin rahat etmesi için çok önemlidir.
  • Gece görüş özelliğinin bulunması : Gündüz olduğu kadar geceleri de bebeğinizi rahatlıkla izleminiz açısından bebek kamerasının olmazsa olmaz özelliklerinden biri.
  • Kameranın kayıt özelliği : İstediğiniz zaman geçmiş kayıtlara rahatlıkla ulaşılabiliyor olması.
  • Uzaktan erişim : Kablosuz sistemler sayesinde aynı ağa bağladığınız mobil cihazlarınız, tablet veya bilgisayarlarınız üzerinden bebeğinizi sürekli takip edebilirsiniz.
  • İki yönlü haberleşme : İki yönlü haberleşme özelliği ile bebeğinizin sesini duyabileceğiniz gibi aynı zaman da onunla veya bakıcınızla rahatlıkla konuşabilirsiniz.
  • Yaşam kalitesi takibi : Yüz tanıma özelliği , oda sıcaklığı takibi yapılıyor olması bebeğinizin sağlığı ve güvenliği açısından çok önemlidir.

Bebek Kamerası Özellikleri ve Akıllı Telefonlar

İnvidyo akıllı bebek kamerası kolayca kurulumu yapıldıktan sonra evinizdeki kablosuz ağa bağlanarak sonrasında akıllı telefon, tablet veya bilgisayarınızla da aynı ağa bağlanıp kullanıcı adı ve şifreyle giriş yaparak kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Her nerede olursanız olun akıllı telefonunuzun yanınızda olduğu her zaman bebeğinizi izleyebilir, onunla iletişim kurabilir içinizin rahat etmesini sağlayabilirsiniz.  

  • Bebek Kamerası Özellikleri Iphone Cihazlar

Wi-fi bebek kameranızı evinizin internetine bağladığınız da aynı ağa bağlı Iphone ve Ipadleriniz de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zaman da İnvidyo bebek kamerası ve tüm özellikleri IOS işletim sistemli tüm cihazlarınızda da kullanabilirsiniz.

  • Bebek Kamerası Özellikleri Android Cihazlar

Wi-fi bebek kameranızı evinizin internetine bağladığınız da aynı ağa bağlı tüm Android cep telefonları ve tabletler üzerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. İnvidyo bebek kamerası ve tüm özellikleri Android işletim sistemli tüm cihazlarınız da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Bebek Kamerası Özellikleri ve Bilgisayardan Çalışırken Görüntüleri İzleme

Siz işyeriniz de çalışırken evde bakıcısıyla bıraktığınız bebeğinizi bilgisayar üzerinden rahatlıkla izleyebilirsiniz.  https://invidyo.com/desktop/ adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra birden fazla kamerayı aynı anda izleyebilir, geçmiş kayıtlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

En İyi Özelliklere Sahip Bebek Kamerası

En iyi bebek kamerası ebeveynlerin ihtiyaç ve beklentilerini en doğru ve yeterli şekilde karşılayan vazgeçilmez bir üründür. Siz evde yokken kafanızın rahat olmasını sağlar. Bebek kamerası almadan önce bebeğinizin ve sizin ihtiyaçlarını belirlemeniz işinizin kolaylaşmasını sağlayacaktır.

2018 yılında yurtdışı ve yurtiçin de ilk yapay zeka bebek kamerası olarak tanımlanan İnvidyo akıllı bebek kamerası gelişmiş özellikleri ve güvenliği açısından her ebeveynin tercih edeceği en iyi özelliklere sahip bebek kamerasıdır. Akıllı telefonlarından, tablet veya bilgisayarlarınızdan 7/24 bebeğinizi ve evinizi takip edebilirsiniz.

İnvidyo hareket, ses ve ağlama sensörleriyle her şeyi kayıt altına alarak ve anında bildirim göndermektedir. Yüz tanıma özelliği, oda sıcaklığı takibi ile de hayatınızı oldukça kolaylaştırmaktadır.

Bebek Kamerası Tavsiye

Bebek kamerası olarak olarak yurtiçi ve yurtdışında dünyanın ilk akıllı yapay zeka kamerası olan İnvidyo’yu öneriyoruz.

  • Ürünün kurulumu ve kullanımı oldukça kolaydır.
  • İnvidyo uygulamasını bulunduğunuz her yerden akıllı telefonlarınız , tablet veya bilgisayarınız yardımıyla kullanabilir, bebeğinizi ve evinizi rahatlıkla takip edebilirsiniz.
  • İnvidyo evinizde ki veya bebeğinizde ki ani değişimleri fark ederek size anında bildirim gönderir.
  • Gün içinde bebeğinizi yeterli takip edemediğiniz zamanlarda İnvidyonun hazırladığı akıllı gün sonu videoları ile gün içerisinde ne olduğundan rahatlıkla haberiniz olmasını sağlamaktadır.

En Gelişmiş Bebek Kamerası

İnvidyo bebek kamerası dünyanın ilk akıllı yapay zeka kamerası olarak yurtiçi ve yurtdışında en gelişmiş bebek kameralarının başında gelmektedir.

  • 130 derecelik geniş açılı HD görüntüsü ile bebeğinizi istediğiniz her zaman ve net bir şekilde izleyebilirsiniz.
  • Çift yönlü ses aktarımı ile siz bebeğinizin sesini duyabildiğiniz gibi aynı zamanda dilediğiniz zaman onunla veya bakıcısıyla konuşabilirsiniz.
  • Yüksek kalite gece görüş özelliği ile gündüz olduğu gibi geceleri de içinizin rahat bir şekilde bebeğinizi izlemenizi kolaylaştırır.
  • Oda sıcaklığı takibi, yüz tanıma özelliği, ağlama / gülme tespiti gibi ani durumlarda size hemen bildirim göndererek oluşabilecek her türlü olumsuz duruma karşı önlem almanızı sağlamaktadır.

Ödüllü Bebek Kameraları

İnvidyo 2018 yılında yurtdışı basını tarafından gelişmiş yüksek donanım ve yapay zeka bebek kamerası olarak tanımlanmış olup kısa zamanda Türkiye ve yurt dışında en çok tercih edilen kamera haline gelmiştir. İnvidyo siz evde yokken gelişmiş teknolojisi ile bebeğinizin güvende olmasını sağlamaktadır.

Akıllı Bebek Kameraları

Akıllı bebek kameraları data işleme, alışverişi yapabilen ve içinde entegre bir bilgisayar sistemi barındıran cihazlardır. Barındırdıkları bilgisayar sistemi, işletim sistemi ve yazılım çalıştırabilme yetenekleri gelişmiş internet bağlantısı ile bir araya geldiğinde, standart görüntü kaydeden kameralardan çok daha fazlasını yapabilen, üretebilen ve saklayabilen kameralardır.

Yapay Zeka Bebek Kameraları

Yapay Zeka Nedir?

Yapay zeka  genellikle insanın düşünme yöntemlerini analiz ederek, bunların benzeri yapay yönergeleri geliştirmesine yöneliktir. Başka bir deyişle, Yapay zeka bilgisayarın insanlar gibi düşünmesini sağlar. Zeka ve akıl gerektiren sorunlar artık bilgisayar yardımıyla etkili bir şekilde çözülebilir. Yapay zeka sistemleri bir şeyler gözlemlemekte ve daha sonra önceden belirlenmiş parametreler temelinde onu tanımaya çalışmaktadır. Aslında , belirli bir duruma göre yapay zeka sistemleri sorunu çözmek için görev yapmakta ve buna tepki vermektedir.

Bebek Kamerası ile Bebeğinizi İzlerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Bebek kamerası sistemi ile nerede olursanız olun bebeğinizi dilediğiniz zaman izleme imkanınız bulunmaktadır. Bebeğinizin odasına veya evin farklı yerlerine yerleştirdiğiniz kameralar ile görüntülü ve sesli olarak takip yapabilir, oluşabilecek en ufak olumsuz duruma karşı anında müdahale şansı yakalayabilirsiniz.

Bebek Kamerası ile Bakıcınızı İzlerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Bakıcı ile anlaştınız fakat siz evde yokken bebeğinize nasıl bakıyor ? Ağladığı zaman onunla sabır ve şefkatle ilgileniyor mu ? Yemek saatlerini düzenli olarak takip ediyor mu ? Eve yabancı biri geliyor mu ? gibi bir sürü soru aklınızı kurcalayabilir. Bu aşamada devreye bebek kamerası girmektedir. Bebek kameranızı bebeğinizi izlemek dışında evde siz yokken rutin düzeni takip edebilmek içinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üstelik iş yoğunluğunuz nedeniyle gün içerisinde takip edemediğiniz noktalarda akşam gün sonu videoları ile günün önemli anlarına her koşulda ulaşabilirsiniz.

Bebek Gizli Kamera

Gizli bebek kamerası bir şeylerden şüphe duyan veya emin olamayan ebeveynlerin tercihi olarak karşımıza çıkmaktadır. Saat, oyuncak, ampul, kitap vb objelerde gizlenerek bakıcı takibi yapılması sağlanmaktadır. Etik ve yasal açıdan pek çok tartışmaya konu olan gizli kameralarda önemli olan kişinin herhangi kişilik haklarına zarar verecek bir zarar gelmemesidir.

Wi-fi Bebek Kamerası

Ebeveynler için evde olmadıkları her an rahatlıkla bebeklerini izlemek her şeyden daha önemlidir. Onların sağlıklı ve güvenilir bir ortamda olduklarını bilmek, bakıcının bebeğe ne kadar doğru ve yeterli olduğuyla doğru orantılıdır. Wi-fi bebek kamerası sayesinde ebeveynler akıllı telefonları yanlarında oldukları her yerde rahatlıkla bebeklerini ve bakıcılarını izleyebilirler. Aynı zamanda bebeğe zarar verebilecek herhangi bir kablo olmadığı için ebeveynler açısından en çok tercih edilen bebek kamerası türlerindendir.

 

Umarım size fayda sağlayan bir içerik okuduğunuzu düşünüyorsunuzdur ve yorumlarınızla katkıda bulunursunuz. Deneyimlerinizden faydalanmak bizi mutlu edecek ve kendimizi geliştirmemizi sağlayacaktır. Teşekkürler.

0 Shares
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir